gevelreinigen

Gevelreiniging

Onder gevelreiniging verstaan we het verwijderen van vervuiling van gevels. Dit kan organische vervuiling zijn, zoals groene, witte of zwarte aanslag of klimop. Het kan ook gaan om graffiti of gevelverf. Al deze vervuiling kunnen wij middels de juiste technieken van de gevel verwijderen, waardoor uw pand er weer als nieuw uitziet.

Waarom gevelreinigen

Door jarenlange blootstelling aan extreme weersinvloeden verliest uw woning of bedrijfspand zijn verzorgde uitstraling. Naast dat gevelreiniging de uitstaling verbetert draagt gevel reinigen en onderhoud ook bij aan de levensduur van uw woning of bedrijfspand. Schade aan uw gevel kan als er geen actie ondernomen wordt, resulteren in grote schade aan uw gevel en de muren binnen het gebouw.

Het is van belang dat uw buitengevel vochtwerend is.

Als er vocht wordt doorgelaten dan kan dat zorgen voor schade binnen uw gebouw. Gevel reiniging biedt de beste oplossing! Om schade te aan uw gevel te voorkomen is het verstandig om na gevelreiniging de gevel te laten impregneren. Hierdoor zorgt u ervoor dat er geen water meer door de muur wordt opgenomen of wordt doorgelaten. Kortom, gevelreiniging of gevelrenovatie kan de uitstraling, levensduur en waarde van uw woning of bedrijfspand verhogen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Door ons te focussen op transparantie leveren we niet alleen de beste kwaliteit, maar kunnen we ook uiterst efficiƫnt werken. En hier profiteert u als klant weer van! Graag komen we bij u ter plaatsen kijken om advies te geven over de beste oplossing voor uw gevel.

U kunt direct een offerte aan vragen of stuur ons een e-mail.

gevelreinigen